wegotedgese on FamilyTreeCircles - about

wegotedgese on Family Tree Circles

About wegotedgese

Click here to upload a profile picture.

Byline

by wegotedgese Profile | Research | Contact | Follow

wegotedgese has been a Family Tree Circles member since Oct 2017.

Bio

10 webbutvecklings tips för att förbättra din webbplats framgång

Det vanligaste misstaget som företag eller enskilda kan göra när man vågar ut på ett nytt
webbplatsprojekt är att anta att designen är allting. Jag kan försäkra dig om att din webbdesign inte är det som kommer att göra dig framgångsrik.

En kvalitet och professionell webbutvecklingstjänst är vad som kommer att påverka framgången för din webbplats och dess online-mål. Höga standarder (över industrin) är utvecklade av en anledning, och det är för att säkerställa att produkten och tjänsten du får är av högsta kvalitet och professionell nivå, så att din webbplats fungerar som den ska och ger rätt avkastning på investeringen.

För många företag som är beroende av framgången med deras hemsida för att hjälpa till att driva sin verksamhet kommer att kringgå det viktiga steget att hantera ett professionellt utvecklingsföretag baserat på pris.

I denna artikel kommer jag att avslöja 10 tips för att välja rätt webbplatsprojekt och hur det kommer att förbättra ditt projekts framgång.

10 tips för att välja rätt webbutvecklingsföretag

Track Record - Välj ett företag som har en etablerad track record. Generellt ett webbföretag som har mer än 15 + webbplatser som de har utformat eller utvecklat internt med fallstudier för att visa sina resultat. Alla kvalifikationer eller utmärkelser som vinner kommer också att bidra till att skapa detta.

Metodik - Se till att ditt valda företag har en stark webbutvecklingsmetodik eller process. Det innebär att när ditt valda företag utvecklar din webbplats kan du följa framstegen i ditt projekt och se till att alla viktiga kvalitetsstandarder omfattas.

Användbarhet - Design spelar en stor roll i utvecklingen av ditt webbprojekt. Se till att det företag du väljer har stark användarvänlighet och användarvänlig interaktionskunskap. Användbarhet är hur besökarna ska interagera med din webbplats och hur effektivt de når ditt slutmål.

Utvecklingsteam - Det företag du väljer ska ha ett internt utvecklingsteam. Använd inte ett företag som ska skicka ditt projektarbete till ett annat land eller andra webbutövare. Du vill inte jaga en osynlig kanin ner ett hål om saker ska påverkas av en oförutsedd händelse.

Design Team - Ditt webbföretag bör helst ha ett eget designteam, såvida inte du har att göra med en annan person eller ett företag för design. Det här tipset gäller tips 3, om ditt webbföretag har en inbyggd designare så kommer projektet bättre att lyckas, eftersom utvecklingen kommer att spegla designen bättre och dess mål.

SEO - Välj ett webbutvecklingsföretag som har en förståelse för sökmotoroptimering. En annan viktig faktor för framgång på webprojekt är att se till att företaget du hanterar vet om SEO och hur det kommer att påverka din webbplats.

Sociala medier - Sociala medier är en ny form av marknadsföring och kan ge bra resultat. Att hantera en webbutvecklare som förstår detta kan hjälpa dig att driva bättre trafik och alternativa former för inloggning. Detta tips gäller socialt aktiva webbplatser och e-handelsbaserade projekt.

Innehåll - Innehåll är det största som driver din webbplats och drar in dina besökare. Innehåll kommer att vara det viktigaste som kommer att sälja dina tjänster eller produkter, det företag du hanterar bör ha bra utvecklingsmetoder för att strukturera innehållet effektivt.

E-handel - Välj ett webbutvecklingsföretag som har erfarenhet av e-handel. E-handel blir snabbt det största sättet att tjäna pengar online, hur dina kunder gör betalningar är mycket viktigt. Se till att du hanterar ett utvecklingsföretag som kan rekommendera och genomföra de bästa betalningsmetoderna.

Stöd - Det viktigaste tipset hittills, ditt utvecklingsföretag måste kunna stödja dig som kund och tillhandahålla löpande underhåll och service. Arbeta med ett företag som kommer att vara ungefär ett år från det att du anlitar dem, för många kunder jag träffat har lämnats i limbo eftersom företaget eller personen de hade att göra med har gått byst eller hoppat över landet för att lämna dig mitt i ingenstans.

Sammanfattningsvis finns det ett antal aspekter att ta hänsyn till innan du väljer ditt webbutvecklare. Jag är övertygad om att den här artikeln med ovanstående 10 tips hjälper dig att kvalificera det bästa företaget att hantera för ditt nya webbprojekt.

Majoriteten av de 10 tipsen bör redan omfattas av ditt utvalda utvecklingsföretag, men det gör inte ont för att du dubbelkontrollerar. Jag rekommenderar starkt att du frågar dina utvalda företagsfrågor utifrån mina 10 tips ovan, vilket hjälper till att etablera dem som rätt företag att hantera.

Alla framgångsrika webbprojekt är ett resultat av planering och utvärdering, misslyckande med att planera och utvärdera dina utvecklingsval kan innebära misslyckande på din webbplats.